Restaurant

Restaurant het Smulhuis

Wij hebben sinds 2003 naast onze cafetaria in Brunssum een restaurant geopend, hier proberen wij onze klanten op een culinaire en gezellige wijze te verwennen. Dit doen wij door de klant de keus te geven gerechten (voor-, hoofd-, nagerechten) te kiezen uit een zeer uitgebreide en verrassende kaart, die wij laten veranderen met de seizoenen.

Wij hebben tevens een voordurend wisselend 3 gangen keuze menu en er bestaat de mogelijkheid om uit een beperkte kaart, senior gerechten te kiezen. Deze seniorenkaart kunt u vragen aan de serveerster.

Ook voor de kinderen hebben wij een speciale kinderkaart waaruit altijd wel een keus gemaakt kan worden zodat de kleintjes het ook zeer naar hun zin hebben.

Verder mogen de kinderen hun nagerecht zelf in onze koude keuken bereiden in een leuke beker om mee naar huis te nemen.

Klik hieronder om de gehele menukaart te bekijken:

Bekijk menukaart

Ons restaurant

Cafetariakaart

In ons restaurant is het ook mogelijk om gebruik te maken van de cafetariakaart. In deze kaart vindt u onder andere frieten, snacks, hamburgers en complete menu’s. Dit is ideaal als u snel een hapje wilt komen eten, weinig tijd maximaal genieten. Klik hier voor de volledige cafetariakaart.

Restaurantkaart

Naast de cafetariakaart heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze restaurantkaart. Voor-, hoofd- en nagerechten die vers voor u worden bereid. Het drie-gangen menu verleend zich perfect voor etentjes met grotere gezelschappen.

Saladebuffet

Ons uitgebreide saladebuffet is niet te missen binnen ons restaurant. Dagverse salades vullen ons rijken buffet. Bij alle menu’s zowel cafetaria en restaurantkaart kunt u uw eigen salade samenstellen.