Over ons

1e generatie

In 1948 hebben wij voor het eerst de deuren geopend van onze cafetaria.
Het begon in een houten keetje met daarin alleen een ovenwand, waar destijds de eerste generatie achter stond. Een afhaalfrituur, waar de gasten buiten diende te wachten op de bestelling. Toen er genoeg animo was voor friet, was het tijd om uit te bereiden.

2e generatie

De 2e generatie is naast de frituur ook een restaurant gestart, echter liep dit in die tijd niet hard genoeg dat het open kon blijven. Theo Sanders en Annie van den Broek hebben 30 jaar met veel liefde het Smulhuis geleid. Het assortiment heeft zich gedurende deze 30 jaar langzaam uitgebreid. Zo kwam in deze tijd ook voor het eerst de frikandel op de kaart. Dit product heeft Theo lang proberen tegen te houden, Annie was overtuigd, de frikandel moest er komen! In deze tijd werd er geen gebruik gemaakt van kassasystemen, enkel bestellingen uit het blote hoofd.

3e generatie

Hans en Jacqueline hebben het 25 jaar geleden van de 2e generatie overgenomen en hebben de gehele frituur verbouwd waardoor er meer zitplekken werden gecreëerd en meer bakovens werden geplaatst. Ook werden er kassa’s aangeschaft omdat uit het hoofd tellen steeds lastiger werd met de toename van het aantal producten.
In de afgelopen 25 jaar hebben ze veel nieuwe huisgemaakte snacks bedacht waaronder de 10 soorten huisgemaakte kroketten.
Ook hebben ze 15 jaar geleden opnieuw een restaurant gebouwd en geopend naast de cafetaria. Na groot succes van het restaurant hebben we 12 jaar geleden een wintertuin aangebouwd en een terras gemaakt.

4e generatie

Nu is ook de 4e generatie volop aan de gang. Carmen en Koen zijn bezig om alles langzaam over te nemen en ook weer hun eigen inbreng in het bedrijf te geven. Met het ook op automatisering probeert de 4e generatie de klanten van gemakken te voorzien. Het online reserveren, bestellen en afhalen tot in de auto is hier onderdeel van. De nieuwste toevoeging aan het rijtje cafetaria, restaurant en catering is het onderdeel productie. Het produceren van huisgemaakte snacks voor derden partijen zoals restaurants en hotels. Naast het produceren van onze eigen producten, produceren wij ook voor andere bedrijven met hun eigen geheime receptuur. Wij hopen de komende jaren de kwaliteit zoals in de afgelopen 70 jaar te kunnen waarborgen, tevens onze eigen draai er aan kunnen geven.